ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μας πνίγουν τ’ αποθέματα,Ασφυκτιούμε οικονομικά, Θα μείνουν φέτος ακαλλιέργητα τ’ αμπέλια και τρύγος δεν θα γίνει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μας πνίγουν τ’ αποθέματα,Ασφυκτιούμε οικονομικά, Θα μείνουν φέτος ακαλλιέργητα τ’ αμπέλια και τρύγος δεν θα γίνει

Είναι τα λόγια των ανθρώπων της παραγωγής και της πραγματικής οικονομίας του αμπελοοινικού τομέα, που αποτυπώνουν με τα πιο μελανά χρώματα, την ζοφερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται 160.000 Έλληνες αμπελοκαλλιεργητές και οι 27 οινοποιητικές συνεταιριστικές οργανώσεις, που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής 2/4/21 που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ.
Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών αγορών σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών αγορών σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη, 7 Απριλίου, οι λαϊκές αγορές όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ).
Γέφυρα 2: Πως θα επιδοτηθούν τα δάνεια των αγροτών-Άνοιξε η πλατφόρμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γέφυρα 2: Πως θα επιδοτηθούν τα δάνεια των αγροτών-Άνοιξε η πλατφόρμα

Το νέο Πρόγραμμα καλύπτει τόσο πληττόμενες επιχειρήσεις (μεσαίες, μικρές, πολύ μικρές και ατομικές, συμπεριλαμβανομένων και των ελεύθερων επαγγελματιών-αγροτιώνκαι επιτηδευματιών)
Δόθηκε παράταση 6 μηνών για τους δασικούς χάρτες
ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Δόθηκε παράταση 6 μηνών για τους δασικούς χάρτες

Η παράταση δίνεται λαμβάνοντας υπόψη αφενός τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και αφετέρου την ανάγκη να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για εσωτερικές και οριζόντιες διορθώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες .
Πώς οι αρχαίες κοινωνίες προσαρμόστηκαν στις κλιματικές αλλαγές
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πώς οι αρχαίες κοινωνίες προσαρμόστηκαν στις κλιματικές αλλαγές

Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής γίνονται όλο και πιο ανησυχητικές γεγονός που εγείρει το ερώτημα για το πώς οι προηγούμενες κοινωνίες ανταποκρίθηκαν στις φυσικές -αν και λιγότερο σοβαρές- κλιματικές αλλαγές.
Επιδόρπια παγωτού από... ρύζι και τα υποπροϊόντα του σχεδιάζονται μέσω του έργου «RiceCream»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιδόρπια παγωτού από... ρύζι και τα υποπροϊόντα του σχεδιάζονται μέσω του έργου «RiceCream»

Λειτουργικά τρόφιμα και επιδόρπια παγωτού, με πρώτη ύλη το ρύζι και τα υποπροϊόντα του σχεδιάζονται στη βάση καινοτόμου συνταγής, που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου «RiceCream» (http://ricecream.gr).