Από... “χρυσάφι” είναι πλέον το κρέας για τους Κρητικούς, με το χοιρινό να έχει... βγάλει “φτερά”, τα βοοειδή να παραμένουν σε μία σταθερή κατάσταση και μόνο σε αμνοερίφια και κοτόπουλα, λόγω της επάρκειας στο νησί, να έχει τη δυνατότητα ο καταναλωτής να βάλει λίγο πιο εύκολα το χέρι στην τσέπη.
Μόνο για λίγους φτάνει η φετινή παραγωγή κερασιού, λένε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παραγωγοί των νομών Πέλλας και Ημαθίας, οι οποίοι λόγω των καιρικών συνθηκών, (τόσο του παγετού τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου, όσο και των βροχοπτώσεων τις τελευταίες ημέρες), βρίσκονται για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με μεγάλες καταστροφές, που υπερβαίνουν το 80%, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.
Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας για το τρέχον έτος, ήταν η χθεσινή, σύμφωνα με το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, στην έρευνα που δημοσιοποίησε για ένατη διαδοχική χρονιά.