ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Χαβιάρι» το κρέας: Στα 7 ευρώ το κιλό το χοιρινό στα κρεοπωλεία της Κρήτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Χαβιάρι» το κρέας: Στα 7 ευρώ το κιλό το χοιρινό στα κρεοπωλεία της Κρήτης

Από... “χρυσάφι” είναι πλέον το κρέας για τους Κρητικούς, με το χοιρινό να έχει... βγάλει “φτερά”, τα βοοειδή να παραμένουν σε μία σταθερή κατάσταση και μόνο σε αμνοερίφια και κοτόπουλα, λόγω της επάρκειας στο νησί, να έχει τη δυνατότητα ο καταναλωτής να βάλει λίγο πιο εύκολα το χέρι στην τσέπη.
Μόνο για ...λίγους η φετινή παραγωγή κερασιού- Στις όψιμες ποικιλίες εναποθέτουν τις τελευταίες τους ελπίδες οι παραγωγοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μόνο για ...λίγους η φετινή παραγωγή κερασιού- Στις όψιμες ποικιλίες εναποθέτουν τις τελευταίες τους ελπίδες οι παραγωγοί

Μόνο για λίγους φτάνει η φετινή παραγωγή κερασιού, λένε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παραγωγοί των νομών Πέλλας και Ημαθίας, οι οποίοι λόγω των καιρικών συνθηκών, (τόσο του παγετού τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου, όσο και των βροχοπτώσεων τις τελευταίες ημέρες), βρίσκονται για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με μεγάλες καταστροφές, που υπερβαίνουν το 80%, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.
Γ. Στάσσης: Οι αυξημένες ανάγκες για ενέργεια και η αποανθρακοποίηση απαιτούν τεράστιες συστημικές αλλαγές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Στάσσης: Οι αυξημένες ανάγκες για ενέργεια και η αποανθρακοποίηση απαιτούν τεράστιες συστημικές αλλαγές

Γι’ αυτό οι δύο βασικές προκλήσεις της Ευρώπης για να πετύχει τους στόχους της είναι το μέγεθος και ο ρυθμός ανάπτυξης των πράσινων τεχνολογιών.