Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου κατάρτισης τον Δεκέμβριο 2016 και προσκαλεί τα μέλη της αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ’ τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.(απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.)
Επισυνάπτεται αίτηση συμμετοχής ,παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 27/11/2016 στο e-mail info@petet.org.gr .
*ΠΡΟΣΟΧΗ Αιτήσεις οι οποίες δεν είναι πλήρως συπληρωμένες δεν θα γίνονται δεκτές
Προκειμένου το κόστος των μαθημάτων να κρατηθεί στο ελάχιστο επίπεδο ,η συμμετοχή των εκπαιδευτών είναι εθελοντική και η αίθουσα ευγενική χορηγία της Σιβιτανιδείου σχολής.
Α.Η θεματολογία είναι
1.ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:5 ΩΡΕΣ, ΠΕΜΠΤΗ 8/12, 16.30-21.10
2.ΑΡΧΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:5 ΩΡΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/12, 16.30-21.10
3.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ-ΚΑΝ 1169/2011 -ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΠΟΥΛΙΟΥ- ΜΑΡΙΝΑ-ΟΡΕΣΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ : 5 ΩΡΕΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12 9.15-14.00
4.ΙSO-22000 -Νοθεία και απάτη στα τρόφιμα. ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ :10 ΩΡΕΣ
ΠΕΜΠΤΗ 15/12, 16.30-21.10 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12, 16.30-21.10
Β.Χώρος διεξαγωγής
Σιβιτανίδειος σχολή Τεχνών και επαγγελμάτων, οδός Θεσσαλονίκης 151, Καλλιθέα ,απέναντι απ’ τον σταθμό ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Καλλιθέας.
Γ.Κόστος συμμετοχής
Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω, των σχολών επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων: 10€
Υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι : 50€
Δ.Βεβαίωση χορηγείται με την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.