Οι Chef του λάιμ bistro Ντέμη Γεωργίου & Άλκηστης Αλεξανδράτου, μας μυούν στον κόσμο του βιγκανισμού και της ωμοφαγίας.
Ημερομηνία:
Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, 16:00 – 21:00
Κόστος σεμιναρίου:
- 45 ευρώ για επαγγελματίες
- 35 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές
Τοποθεσία:
Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)
Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:
Vegan:
- Επιλογή κατάλληλων υλικών ως υποκατάστατα και υγιεινές επιλογές
- Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα για μια ολοκληρωμένη ισορροπημένη vegan διατροφή (ασβέστιο, σίδηρος, πρωτεΐνη και πολλά άλλα)
- Δημιουργία γευμάτων και μενού, συμπεριλαμβανομένων συνταγών για πρωινά, γεύματα, δείπνο και βίγκαν γλυκά
Ωμοφαγία:
- Κατανόηση ωμοφαγικής διατροφής
- Δημιουργία γευμάτων και μενού, συμπεριλαμβανομένων συνταγών για πρωινά, γεύματα, δείπνο και ωμοφαγικά γλυκά
- Τυροκομικά υποκατάστατα, αφύγρανση και ζυμώσεις με προβιοτικά
Κράτηση θέσεων:
Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο info@chefclub.gr ή inbox στο //www.facebook.com/chefsclubofgreece/
Σεμινάριο VEGAN & ΩΜΟΦΑΓΙΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρατικές ενισχύσεις: Η Ελλάδα συμμορφώνεται με τους κανόνες της ΕΕ για τη ναυτιλία
26 Νοεμβρίου 2024, 13:15
Ομάδες αγροτών των ΗΠΑ θέλουν ο Τραμπ να γλιτώσει τους εργάτες τους από την απέλαση
26 Νοεμβρίου 2024, 12:54
Απότομη πτώση στις τιμές του ελαιολάδου στην Ιταλία
26 Νοεμβρίου 2024, 12:35