Η 26η Οκτωβρίου είναι η μέρα συνάντησης επιστημόνων-μελετητών του κλάδου των τροφίμων και ποτών, της διατροφής και της υγείας (α’ ενότητα), θεσμικών εκπροσώπων του ΣΕΒΤ (β’ ενότητα) και στελεχών επιχειρήσεων, που προτείνουν στην αγορά καινοτόμα, υγιεινά προϊόντα (γ’ ενότητα). Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν από έγκριτους ομιλητές οι «συνταγές» ενίσχυσης της υγείας των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων, μέσω μιας νέας, σύγχρονης προσέγγισης στην παραγωγή τροφίμων.
Το συνέδριο θα προσφέρει στους συνέδρους:
- Πολύτιμα στοιχεία για τις νέες διατροφικές συνήθειες και απαιτήσεις των καταναλωτών
- Χρήσιμη ενημέρωση σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τις θεσμικές πρωτοβουλίες υποστήριξης του ρόλου της βιομηχανίας στην προώθησή της
- Δεδομένα που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις στον σχεδιασμό των προϊόντων και την προβολή τους, αλλά και στην επικοινωνία τους με το καταναλωτικό κοινό
Από πλευράς επιχειρήσεων που έχουν λανσάρει στην αγορά καινοτόμα, υγιεινά προϊόντα, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι:
- Ευθυμία Κουτσομητροπούλου, R&D Director-Μarketing Manager, ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ
- Ιωάννης Μανδάλας, Διευθύνων Σύμβουλος, Mediterra AE – MastihaShop
- Δημήτρης Μητράκος, Ιδρυτής, ΥΑΜΑS
- Μαριλένα Νιτσιάκου, Διευθύντρια Sales & Marketing, Νιτσιάκος Θ. ΑΒΕΕ
- Νίκος Τυχόπουλος, Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής, ATCARE
- Τρύφωνας Φωτιάδης, Γενικός Διευθυντής, Arosis AE
- Ανδρέας Χαρδαλούπας, Διευθυντής Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης, Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα