Γ. Μουλκιώτης: «Παταγώδης αποτυχία των δύο παράλληλων διαγωνισμών για τη ΛΑΡΚΟ»

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, Βουλευτή Βοιωτίας & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ΠΑΣΟΚ -  Κίνημα  Αλλαγής

 

Επιβεβαιώθηκε και επαληθεύεται η στέρηση σχεδιασμού της κυβερνητικής πολιτικής για τη ΛΑΡΚΟ.

Άλλη μια αποτυχημένη πράξη ενός αδιέξοδου χρονικού του δράματος, από την αρχή που η εταιρεία τέθηκε σε ειδική διαχείριση.

Είναι αποτέλεσμα  έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού, αλλοπρόσαλλης και  ερασιτεχνικής αντιμετώπισης μιας μείζονος σπουδαιότητας επιχείρησης στρατηγικής σημασίας για τη χώρα.

Με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, ένεκα των αντιφατικών  αποφάσεών, που αποτελεί χαρακτηριστικό στη λογική «πάμε και όπου βγει». Αστοχίες και προχειρότητες του επιτελικού κράτους σε απογείωση.

Με τους εργαζόμενους να εμπαίζονται και να καθίστανται έρμαια απαράδεκτων προβλέψεων και προϋποθέσεων της υπ΄ αριθ. 31178/08-05-2024 ΚΥΑ, καθότι αντιμετωπίζουν διάφορα εμπόδια να απασχοληθούν μέσω  προγραμμάτων της  Δ.ΥΠ.Α     

Άρα, αυτές τις εξελίξεις  εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης, όταν πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στους εργαζόμενους,  ότι θα βρει βιώσιμη λύση για την ΛΑΡΚΟ και το αναλαμβάνει ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις