Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά στις 12-14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free στο Metropolitan Expo.
Το πρόγραμμα του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», υλοποιείται από τις 18 Νοεμβρίου 2021 έως τις 24 Ιανουαρίου 2022 και παρέχει στα στελέχη της γεωπονικής διεύθυνσης της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 32 ώρες εκπαίδευσης.
Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) επενδύει σταθερά στη σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση της νέας γενιάς των μαγείρων γύρω από το ψάρι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 24-25-26 Μαΐου 2022 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι παγκόσμιες συγκυρίες επιβάλλουν εγρήγορση όλων, και ιδιαίτερα των ανοργάνωτων αγροτών για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων και ιδιαίτερα στις ανάγκες του σχεδιασμού του μέλλοντος.
O ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Enterprise Greece και ο ΣΕΒΕ, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00, ψηφιακή ενημερωτική ημερίδα για την αγορά της Ουγγαρίας.
Στρατηγικός στόχος του ευρωπαϊκού προγράμματος GEGS είναι ο εκσυγχρονισμός της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ως κρίσιμου στοιχείου στην καινοτομία των ευρωπαϊκών συστημάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.