Χορηγία-δωρεά της  ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στην  Αβερώφειο Σχολή Λάρισας

Δυναμική είναι η παρουσία της «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» στην 29η Διεθνή

Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είχε τη χαρά μετά από τρία χρόνια να συναντηθεί δια ζώσης με τους πελάτες που τη στηρίζουν και μαζί να διαμορφώσουν το μέλλον της νέας αγροτικής εποχής στη χώρα μας. 

 

Στα πλαίσια της γιορτής αυτής, είχαμε όμως και σημαντικές ανακοινώσεις όπως μας ενημέρωσε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., Χαράλαμπος Μαυρίδης.

“Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο περίπτερο 12 της έκθεσης AGROTICA όπου η εταιρία ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. δια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της κ.Ιωάννη Κοντέλλη, ανακοίνωσε προς τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Αβερώφειου Σχολής Λάρισας, την πρόταση χορηγίας για την κατασκευή και διαμόρφωση αίθουσας-εργαστηρίου γεωργίας ακριβείας.

Η εταιρία στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης και του κοινωνικού έργου που προσφέρει, έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου για να ενισχύσει την σχολή και να εκπαιδεύσει τους μαθητές της στα σύγχρονα συστήματα και τεχνολογίες, που θα αποτελέσουν το μέλλον της γεωργίας σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις