"Πωλείται": Το περιοδικό που σας βοηθά να βρείτε το επαγγελματικό όχημα που χρειάζεστε

Το περιοδικό "Πωλείται" δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος από το 1997 έως σήμερα. Είναι ένα δίμηνιο περιοδικό που δημοσιεύει διαφημιστικές καταχωρήσεις και φωτοαγγελίες οχημάτων, από επιχειρήσεις και εμπόρους του είδους καθώς και ιδιώτες πωλητές.

Το περιοδικό έχει μεγάλη κάλυψη σε όλη την Ελλάδα, καθώς διανέμεται σε όλη την επικράτεια. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου, καθώς και σε ιδιώτες που αναζητούν επαγγελματικό όχημα.

Το περιοδικό "Πωλείται" προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την πώληση ή την αγορά επαγγελματικού οχήματος. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, από φορτηγά, λεωφορεία, οχήματα έργου, μέχρι και γεωργικά οχήματα.

Τα οχήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό είναι προσεκτικά επιλεγμένα και περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια. Οι πωλητές μπορούν να καταχωρήσουν δωρεάν την αγγελία τους στο περιοδικό, ενώ μπορούν να επωφεληθούν και από την υπηρεσία "Δυναμική Προβολή", με την οποία η αγγελία τους θα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του περιοδικού.

Το περιοδικό "Πωλείται" διαθέτει επίσης ένα ενεργό YouTube κανάλι, στο οποίο αναρτά βίντεο σχετικά με την δραστηριότητα του περιοδικού, αλλά και των επιχειρήσεων που συνεργάζεται.

Στο περιοδικό "Πωλείται" μπορείτε να βρείτε:

  •     Μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών οχημάτων, από φορτηγά, λεωφορεία, οχήματα έργου, μέχρι και γεωργικά οχήματα.
  •     Πληροφορίες για την τεχνική κατάσταση των οχημάτων, καθώς και για τις τιμές τους.
  •     Φωτογραφίες των οχημάτων, ώστε να μπορείτε να τα δείτε από κοντά.
  •     Δυνατότητα επικοινωνίας με τους πωλητές για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε το όχημα.

Εάν ψάχνετε επαγγελματικό όχημα, το περιοδικό "Πωλείται" είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις