Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 08/06/2018 έως 14/06/2018 για την 1η κατασκηνωτική περίοδο και από 18/06/2018 έως 29/06/2018 για την 2η και 3η κατασκηνωτική περίοδο.
Η βράβευση πιστοποιεί την γεύση και την ποιότητά του, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προϊόντα που παράγονται στον Νομό Μαγνησίας.
Οι ψεκασμοί θα διενεργούνται από την ανάδοχο εταιρία του έργου, η οποία διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό, τεχνική και επιστημονική κατάρτιση και αυξημένη εμπειρία σε τέτοιου είδους εφαρμογές.