ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Ευρωπαϊκή γεωργία και τα τρόφιμα Οι επιλογές πολιτικής για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς 14 Οκτωβρίου 2016, 00:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ανάκληση από το ΥΠΑΑΤ χαριστικών παραχωρήσεων δημόσιας περιουσίας Απορία επίσης προκαλεί γιατί η πρώην ηγεσία του Υπουργείου δεν προχώρησε τα προηγούμενα χρόνια σε ανάκληση των αποφάσεων παραχώρησης. 13 Οκτωβρίου 2016, 13:55
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ Επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ για αναδιάρθρωση και μετατροπή αμπελώνων Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί υποβάλλουν από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2016 αίτηση-υπεύθυνη δήλωση για ένταξη στο πρόγραμμα. 13 Οκτωβρίου 2016, 12:40
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Οι ευεργετικές ιδιότητες που έχει το μπρόκολο στα μάτια Είναι φτωχό σε θερμίδες και πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. 13 Οκτωβρίου 2016, 12:00
ΘΕΜΑΤΑ Το λαθρεμπόριο άγριων ζώων απειλή για την βιοποικιλότητα του πλανήτη μας Το λαθρεμπόριο άγριων ζώων αποτελεί σοβαρή απειλή για την επιβίωση του οικοσυστήματος τους πλανήτη μας. 13 Οκτωβρίου 2016, 11:50
ΣΥΝΕΔΡΙΑ «Συνταγές» για υγεία στην κοινωνία και την οικονομία! Η 26η Οκτωβρίου είναι η μέρα συνάντησης επιστημόνων-μελετητών του κλάδου των τροφίμων και ποτών. 13 Οκτωβρίου 2016, 11:40
ΑΤΖΕΝΤΑ 3rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE Πόσο ασφαλές και επικαιροποιημένο είναι το risk analysis της επιχείρησής σας; 13 Οκτωβρίου 2016, 11:35
ΒΟΥΛΗ Αδιαφορία του ΥΠΑΑΤ για την αποζημίωση των κτηνοτρόφων του Ν. Σερρών που έχουν πληγεί από οζώδη δερματίτιδα Δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία απολύτως πληρωμή και οι κτηνοτρόφοι είναι σε απελπιστική κατάσταση. 13 Οκτωβρίου 2016, 11:31
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μεγάλη η αύξηση στις αποποιήσεις κληρονομιών Τα Ειρηνοδικεία με τις περισσότερες αποποιήσεις είναι: το Ειρηνοδικείο Αθηνών με 24.443 αποποιήσεις. 13 Οκτωβρίου 2016, 11:30
ΓΕΩΡΓΙΚΑ Νέα δέσμευση ντομάτας από την Πολωνία Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη. 13 Οκτωβρίου 2016, 11:20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σύσταση αγροδιατροφικής εταιρείας από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Η υποστήριξη των αγροδιατροφικών τοπικών προιόντων, η δημιουργία συμφώνου ποιότητας, η υλοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων και η προώθηση της Επτανησιακής κουζίνας. 13 Οκτωβρίου 2016, 11:10