Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου της 28ης Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 6 Μαΐου στις 9:30 το βράδυ.
«Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων».
Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη θετικών παραδειγμάτων επιχειρήσεων της αγρο-διατροφής από όλη την Ελλάδα, που παράγουν συσκευασμένα και τυποποιημένα προϊόντα.
Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στην τουριστική βιομηχανία και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία .