ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ “Gastronomy & Hospitality – Premium Masterclasses” Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια παρουσίας του ομίλου στους τομείς γαστρονομίας και τουρισμού.
ΑΤΖΕΝΤΑ Προώθηση Ελαιολάδου και Προϊόντων Ελιάς στο Βόρειο Αιγαίο Εκδήλωση με αφορμή την έναρξη του Ερευνητικού Έργου για την Ανάδειξη Βιοδραστικού Περιεχομένου.
ΑΤΖΕΝΤΑ Ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες “Δασικοί χάρτες – Εθνικό Κτηματολόγιο – Δημόσια περιουσία στη Ζάκυνθο θεωρητικές και τεχνικές προσεγγίσεις”.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Επιμορφωτικό σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης Αφορά τις Θερμοκηπιακές καλλιέργειες και απευθύνεται σε νέες και νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.
ΑΤΖΕΝΤΑ «Μέλι Λήμνου: Ένα φυσικό διατροφικό προϊόν ανεκτίμητης αξίας» Την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 18:00 στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα στην Μύρινα της Λήμνου.
ΑΤΖΕΝΤΑ Ένα Σαββατοκύριακο στις Ανθισμένες Ροδακινιές! Βόλτες με ποδήλατα για ερασιτέχνες αλλά και extreme riders, διαγωνισμό φωτογραφίας με έπαθλα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Σαββατοκύριακο στις Ανθισμένες Ροδακινιές.
ΑΤΖΕΝΤΑ 4ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται επίσης από καταρτισμένους γευσιγνώστες και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.
ΑΤΖΕΝΤΑ «Μέθοδοι καταπολέμησης του Δάκου, επιπτώσεις και εναλλακτικές λύσεις» Θα δώσει άλλη αξία στο προϊόν και θα προστατέψει όλες τις υπόλοιπες καλλιέργειες, ζώα, έντομα (μέλισσες κλπ).
ΑΤΖΕΝΤΑ «Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία» Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 από τις 17.30 – 21.30 στο Επιμελητήριο Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα.
ΑΤΖΕΝΤΑ Παράταση για το διαγωνισμό «Κάνε την Καινοτομία Πράξη-Make Innovation Work» Παρατείνεται έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου Κυριότερες ασθένειες, ζωικοί εχθροί και ζιζάνια της Ελιάς: προσβολή, αντιμετώπιση, και επιπτώσεις στην ποιότητα του ελαιοκάρπου.