ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η απιγενίνη αποδυναμώνει τα καρκινικά κύτταρα Η απιγενίνη ένα φλαβονοειδές συστατικό που αφθονεί στον μαϊντανό, το σέλινο και το χαμομήλι, αλλά και σε πολλά φρούτα και λαχανικά.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Αποτελέσματα της Ημερίδας του ΕΦΕΤ για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα στην Παραγωγή Τροφίμων με έμφαση στα προϊόντα χωρίς γλουτένη Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των παραγωγικών φορέων για τις ανησυχίες των πασχόντων από κοιλιοκάκη.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η θρεπτική αξία του αβγού Παρέχοντας κατά μέσο όρο 70-80 θερμίδες, το αβγό είναι ένα ιδιαίτερα θρεπτικό τρόφιμο.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ποιες τροφές καταπολεμούν τις αλλεργίες της άνοιξης Υπάρχει ένας φυσικός τρόπος να ανακουφιστείτε από τα έντονα συμπτώματα και αυτόν σας τον παρέχει η ίδια η φύση και τα προϊόντα της.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Δυναμωτικές τροφές για πολλή ενέργεια Η μόνη λύση για να υπερνικήσουμε την κόπωση, βρίσκεται ωστόσο σε τροφές που συνδυάζουν φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, περιέχοντας λιγότερες από 200 θερμίδες και χωρίς λίπη και ζάχαρη.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Οι ευεργετικές αντοιξειδωτικές ουσίες που έχει το Goji Berry Goji Berry ή αλλιώς το μούρο της ευτυχίας, είναι ένα φυτό πασίγνωστο στην Κίνα και στο Θιβέτ, για τις ευεργετικές του ιδιότητες.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Βιολογική ασπιρίνη από την Κρήτη Η νέα βιολογική ασπιρίνη αποτελείται αποκλειστικά από τρία είδη κρητικών βοτάνων διαλυμένων σε ελαιόλαδο ...
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Tο εξτραπαρθένο ελαιόλαδο προστατεύει από την προσβολή της Αλτσχάιμερ Σε μελέτη που δημοσιεύεται στο ACS Chemical Neuroscience αποδείχνεται ότι το εξτραπαρθένο ελαιόλαδο προστατεύει από την προσβολή της Αλτσχάιμερ.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η σόγια μειώνει τη χοληστερίνη H κατανάλωση 1-2 μερίδες από τροφές που περιέχουν σόγια (soy) καθημερινά μειώνει σημαντικά τη χοληστερόλη (χοληστερίνη).
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μύθοι και αλήθειες για το ψωμί Ένα από τα τρόφιμα που έχει παρεξηγηθεί όσο κανένα άλλο είναι το ψωμί.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Οι Βιομηχανίες τροφίμων είναι νομικά υπεύθυνες για την ασφάλεια των τροφίμων Πρότυπα στη βιομηχανία τροφίμων – εστιάζοντας στο σύστημα HACCP