Η παραδοσιακή κουζίνα κάθε λαού χτίστηκε με βάση τα υλικά και τα προϊόντα κάθε περιοχής και μόνον όταν ανακαλύφθηκε το ψυγείο, ως τρόπος συντήρησης άλλαξαν.
«Η πώληση ζώντων ζώων σε παραγωγική ηλικία είναι καταστροφική ενέργεια, που ίσως να ικανοποιεί πρόσκαιρα τις οικονομικές ανάγκες των κτηνοτρόφων θα οδηγήσει όμως σύντομα σε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα».
Οι αγρότες της Αιγιαλείας μετά από ψήφισμα αποστέλλουν κάλεσμα προς τους συναδέλφους τους αγρότες να συμμετάσχουν στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα