ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Οι λόγοι για να συνεχίσουμε να τρώμε σοκολάτα Η καλή σοκολάτα είναι η μαύρη σοκολάτα, με περιεκτικότητα σε κακάο περίπου στο 70% (ή και παραπάνω).
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σοβαρό έλλειμμα γνώσης των Ελλήνων ως προς τα τρανς λιπαρά Περίπου 1 στους 2 καταναλωτές θεωρεί ότι καταναλώνει την κανονική ποσότητα λιπαρών.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Οι θεραπευτικές ιδιότητες του γαϊδουρόγαλου Κύριο χαρακτηριστικό του γάλακτος γαϊδούρας είναι η ομοιότητά του με το μητρικό γάλα.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Το αβοκάντο προστατεύει τα πνευμόνια από την ατμοσφαιρική ρύπανση Μερίδα 100 γραμμαρίων αβοκάντο παρέχει το 10% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας βιταμίνης Ε.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Οδηγίες καταπολέμησης κουνουπιών Τα ειδικά συνεργεία πραγματοποιούν ψεκασμούς, με κατάλληλα εγκεκριμένα σκευάσματα.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η μεσογειακή διατροφή σχετίζεται με καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου Η μεσογειακή διατροφή, που δίνει έμφαση στο ελαιόλαδο ή στους ξηρούς καρπούς, βοηθά στη νοητική υγεία κατά την τρίτη ηλικία.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Τροφές που κάνουν καλό στον οργανισμό μας Υγιεινή διατροφή και τις τροφές που κάνουν καλό στον οργανισμό μας.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ασπίδα προστασίας για τους διαβητικούς το κόκκινο κρασί Η μέτρια κατανάλωση κόκκινου κρασιού πιθανόν μειώνει τον καρδιομεταβολικό κίνδυνο στους διαβητικούς.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η διατροφική αξία του ακτινίδιου Το ακτινίδιο είναι ένα μικρό φρούτο που μας προσφέρει όμως μεγάλες ‘’εκπλήξεις’’.
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Τα φρούτα και τα λαχανικά ανοίγουν την όρεξη Επιστήμονες μελέτησαν την επίδραση της γλυκόζης και φρουκτόζης στον εγκέφαλο.