Τα δύο τρίτα των καταναλωτών εμφανίζονται πρόθυμοι να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες για περιβαλλοντικούς λόγους, με πολλούς από αυτούς να δηλώνουν ότι θα ήθελαν λιγότερη σπατάλη τροφίμων στο σπίτι
Η κρίση στον τομέα της υγείας έχει επισημάνει ορισμένες ευπάθειες του τομέα των τροφίμων της ΕΕ και, με την πίεση των τροφίμων υπό πίεση, το ζήτημα της κυριαρχίας των τροφίμων έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.
Καταλήγουμε ότι το χιλιοειπωμένο “υγιεινή διατροφή και άσκηση” έχει εφαρμογή και στον ιό αυτό, αφού η μεγάλη πλειονότητα των θανάτων από COVID-19 είχαν ΜΜΑ», τονίζουν οι ερευνητές.